Rulourile de drojdie ale mamei
Rulourile de drojdie ale mamei necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această pâine are 125 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă fără lactate servește 30 și costă 9 cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, margarină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Rulouri De Drojdie, Rulouri De Drojdie Blender, și Fără Rulouri De Scorțișoară De Drojdie.
Instrucțiuni
Topiți margarina în apă fierbinte.
Adăugați zahăr și sare și amestecați.
Adăugați apă rece și drojdie. Se amestecă pentru a dizolva drojdia.
Adăugați 3 căni de făină și amestecați.
Adăugați ouă și 2 1/2 - 3 căni mai multă făină.
Se amestecă, se acoperă și se lasă să crească până când aluatul își dublează dimensiunea.
Punch în jos și să crească 30 mai multe minute sau până la dublu.
Faceți bile de aluat de mărimea nucului.
Așezați la aproximativ 2 inci distanță într-o tigaie bine unsă de 9 x 13 inci.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F (175 grade C) timp de 30-45 de minute.
Ungeți partea superioară a rulourilor cu margarină cât este fierbinte.