Rulouri Proaspete De Cambulă

Rulouri Proaspete De Cambulă
Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 284 calorii. Dacă $1.94 pe portie se încadrează în bugetul dvs., rulourile proaspete de cambulă ar putea fi un super pescatarian rețetă pentru a încerca. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, lapte, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Esențial În Fiecare Zi : Rulouri De Flounder Și Spanac, Rulouri de Flounder cu roșii Cherry și spanac, și Rulouri de scorțișoară peste noapte-puteți coace rulouri de scorțișoară proaspete și fierbinți dimineața.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați ingredientele sosului de castraveți. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați în Bucăți Lungi De 1/2"-1".Tăiați în Bucăți Lungi De 1/2"-1".
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Tăiați fileurile de pește în 12 bucăți de servire. În placa de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați laptele și oul. Într-o altă farfurie de plăcintă sau tigaie superficială, amestecați firimiturile de pâine și sarea. Înmuiați fileurile în amestec de lapte; se rulează în pesmet. Scuturați excesul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta2 Felii De Pâine Integrală, Fără Crusta
File De PeșteFile De Pește
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât DorițiCarne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
3
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti fileurile de peste in ulei 10-12 minute, intorcand o data, pana cand pestele se fulge usor cu furculita. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Încălziți tigaia de 10 inci la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Ungeți untul topit pe părțile tăiate ale chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
6
Așezați părțile tăiate în tigaie; gatiti aproximativ 3 minute sau pana se prajeste.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Așezați chiflele pe farfurii; umpleți fiecare cu file de pește și aproximativ 3 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
8
Se servește cu felii de lămâie și mărar proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Revista