Rulouri Dulci Cu Scorțișoară Portocalie
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, sare, scufundat într-un castron cu apă caldă 5 minute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de scorțișoară de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de portocale, Rulouri De Portocale-Scorțișoară, și Rulouri De Scorțișoară Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă caldă, drojdie și 1 linguriță de zahăr într-un castron de mixer prevăzut cu atașament cu palete și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
În timp ce drojdia spumează, bateți 4 căni de făină cu coajă, sare și scorțișoară într-un castron.
Adăugați lapte, vanilie, unt și 1/2 cană de zahăr rămasă în drojdie, apoi amestecați la viteză medie până se combină. Bateți în 3 ouă, câte 1, apoi adăugați făină de scorțișoară portocalie și amestecați până se combină bine.
Înlocuiți accesoriul cu palete cu atașamentul cu cârlig de aluat și amestecați la viteză medie-mică, adăugând mai multă făină (1 până la 1 1/2 căni), 1/4 cană odată, până când se formează un aluat neted, dar ușor lipicios, aproximativ 5 minute.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați cu mâna până când este neted și elastic (aluatul va rămâne ușor lipicios), aproximativ 3 minute. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron mare cu unt, întorcând aluatul pentru a acoperi cu unt.
Acoperiți vasul cu prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Tapetați o foaie de copt de 17 x 14 inci cu hârtie pergament.
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați de mai multe ori pentru a îndepărta aerul.
Tăiați aluatul în 12 bucăți egale. Cupați mâna peste 1 bucată și, folosind degetul mare și degetul mic pentru a păstra mingea în mâna cupată, împingeți aluatul cu călcâiul mâinii pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară (în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic) pentru a forma o minge netedă. Repetați cu bucățile de aluat rămase, aranjând bile la o distanță de 1 inch pe foaia de copt.
Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 până la 1 1/4 ore. Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți împreună oul rămas cu restul de 2 lingurițe de apă într-un castron mic.
Tăiați un X de 1 inch (1/4 inch adâncime) în partea de sus a fiecărei role cu foarfece de bucătărie.
Perie role ușor cu ou se spală și se coace până de aur și role sunet gol atunci când lovit pe partea de jos, 15 la 20 de minute.
Transferați rulourile într-un raft și răciți, cel puțin 15 minute.
Rulourile pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate în pungi de plastic sigilate sau într-un recipient mare etanș la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 F 10 minute.