Rulouri Dulci Cu Scorțișoară Portocalie

Rulouri Dulci Cu Scorțișoară Portocalie
Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 323 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți unt, sare, scufundat într-un castron cu apă caldă 5 minute și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri de scorțișoară de cartofi dulci cu glazură de brânză cremă de portocale, Rulouri De Portocale-Scorțișoară, și Rulouri De Scorțișoară Portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună apă caldă, drojdie și 1 linguriță de zahăr într-un castron de mixer prevăzut cu atașament cu palete și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
În timp ce drojdia spumează, bateți 4 căni de făină cu coajă, sare și scorțișoară într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați lapte, vanilie, unt și 1/2 cană de zahăr rămasă în drojdie, apoi amestecați la viteză medie până se combină. Bateți în 3 ouă, câte 1, apoi adăugați făină de scorțișoară portocalie și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
UntUnt
PortocaliuPortocaliu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
LapteLapte
4
Înlocuiți accesoriul cu palete cu atașamentul cu cârlig de aluat și amestecați la viteză medie-mică, adăugând mai multă făină (1 până la 1 1/2 căni), 1/4 cană odată, până când se formează un aluat neted, dar ușor lipicios, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru și frământați cu mâna până când este neted și elastic (aluatul va rămâne ușor lipicios), aproximativ 3 minute. Formați aluatul într-o bilă și transferați-l într-un castron mare cu unt, întorcând aluatul pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți vasul cu prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
7
Tapetați o foaie de copt de 17 x 14 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și frământați de mai multe ori pentru a îndepărta aerul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Tăiați aluatul în 12 bucăți egale. Cupați mâna peste 1 bucată și, folosind degetul mare și degetul mic pentru a păstra mingea în mâna cupată, împingeți aluatul cu călcâiul mâinii pe suprafața de lucru în timp ce rulați într-o mișcare circulară (în sensul acelor de ceasornic sau în sens invers acelor de ceasornic) pentru a forma o minge netedă. Repetați cu bucățile de aluat rămase, aranjând bile la o distanță de 1 inch pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Acoperiți ușor cu un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează în vrac, 1 până la 1 1/4 ore. Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
11
Bateți împreună oul rămas cu restul de 2 lingurițe de apă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Tăiați un X de 1 inch (1/4 inch adâncime) în partea de sus a fiecărei role cu foarfece de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
13
Perie role ușor cu ou se spală și se coace până de aur și role sunet gol atunci când lovit pe partea de jos, 15 la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Transferați rulourile într-un raft și răciți, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Rulourile pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate în pungi de plastic sigilate sau într-un recipient mare etanș la temperatura camerei. Reîncălziți pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 F 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista