Rulouri Dulci Cu Rom
Dacă aveți despre 50 minute pentru a petrece în bucătărie, rulourile dulci cu rom ar putea fi grozave fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 103 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Un amestec de unt, apă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Rulouri dulci de drojdie de rom-stafide (amestecate într-o mașină de pâine), Rulouri dulci de drojdie de rom-stafide (amestecate într-o mașină de pâine), și Tort De Rom Din Cartofi Dulci Din Caraibe Cu Glazură De Rom Cu Unt.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de rulouri fierbinți conform instrucțiunilor pachetului. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor timp de 5 minute. Acoperiți cu un castron și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi.
Se întinde cu unt până la 1/2 in. de margini.
Într-un castron mare, combinați zahărul cofetarilor, apa și extrageți până se omogenizează.
Întindeți jumătate din amestec peste unt.
Se presara cu scortisoara.
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; ciupiți cusătura pentru a sigila.
Așezați partea tăiată în sus într-un 11-in uns. x 7-în. vas de copt. Acoperiți și lăsați să se odihnească până aproape dublat, aproximativ 25 de minute.
Se coace la 375 la 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar. Se răcește timp de 15 minute.
Stropiți cu amestecul de zahăr rămas al cofetarilor.