Rulouri De Zmeură Dublu Stropite
Această rețetă face 8 porții cu 226 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, amestec original, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Banane Cu Zmeură Stropită Cu Ciocolată, Double Raspberry Souffl 6s, și Malț Dublu-Zmeură.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele, smântâna, zahărul granulat și coaja de portocală până se formează aluatul moale.
Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick suplimentar, frământați aluatul de 5 ori.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 16x12 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Întindeți 2/3 cană de gem peste aluat până la 1 inch de margini. Începând cu partea de 12 inci, rulați bine. Prindeți marginile pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit, tăiați aluatul în 8 felii.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de prăjituri.
Coaceți 15 până la 16 minute sau până se rumenesc.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și frișca până se omogenizează. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde rămâne 1/3 cană de gem neacoperit la 10 până la 20 de secunde sau până se topește. Spoon topit gem pe partea de sus a spiralelor gem.
Stropiți glazura peste gem.