Rulouri De Varză Vegetariană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rulourile de varză vegetariene. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 357 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 661 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, sos de chili, dovlecei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri De Varză Vegetariană, Sarmale Vegetariene (Sarmale Românești), și Rulouri De Linte Cu Ciuperci (Rulouri De Cârnați Vegetarieni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 11x7x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Îndepărtați 8 frunze de varză în timp ce țineți capul sub apă curgătoare. Acoperiți frunzele cu apă clocotită. Acoperiți și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când frunzele sunt moale; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță de 3 litri la foc mediu. Gatiti ceapa si dovleceii in ulei aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt fragede. Se amestecă orezul, sarea, piperul, busuiocul, semințele de chimen, jumătate din sosul de chili și 2/3 cană de brânză.
Așezați aproximativ 1/4 cană de amestec de orez la capătul tulpinii fiecărei frunze.
Rola frunze în jurul amestecului de orez,tucking în părți.
Așezați cusătura în jos în vas.
Presărați vin peste rulouri de varză.
Acoperiți și coaceți 30 de minute. Puneți sosul de chili rămas peste rulouri.
Se presară cu 1/3 cană de brânză rămasă.
Coaceți descoperit aproximativ 5 minute sau până când brânza este topită.