Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)

Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis)
Sarmale umplute (Galumpkis) este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. Acest curs principal are 461 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Pentru $ 3.47 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de roșii, roșii, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare sunt Rulouri De Varză Umplute (Galumpkis), Rulouri Ușoare De Varză (Galumpkis), și Sarmale / Golabki / Sarmale Umplute.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se acoperă o cratiță de 3 litri cu uleiul și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați roșiile și gătiți, amestecând ocazional, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4
Adăugați oțetul și zahărul; se fierbe, până când sosul se îngroașă, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper și scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Așezați o tigaie la foc mediu și acoperiți cu 2 linguri de ulei de măsline. Sotati ceapa si usturoiul timp de aproximativ 5 minute, pana se inmoaie. Amestecați pasta de roșii, un strop de vin, pătrunjel și 1/2 cană din sosul de roșii dulce și acru pregătit, amestecați pentru a încorpora și apoi scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Combinați carnea măcinată într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
7
Adăugați oul, orezul fiert și amestecul de ceapă sotată. Aruncați umplutura împreună cu mâinile pentru a combina, condimentați cu o cantitate generoasă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Orez FiertOrez Fiert
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(Keebler)(Keebler)
8
Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Îndepărtați frunzele exterioare mari și deteriorate din varză și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
10
Tăiați miezurile de varză cu un cuțit ascuțit și scoateți cu grijă restul frunzelor, păstrându-le întregi și cât mai intacte posibil (scăpați de toate frunzele mici și folosiți-le pentru salată de varză sau orice altceva.) Albiți frunzele de varză în oala cu apă clocotită timp de 5 minute sau până când sunt flexibile. Rulați frunzele sub apă rece, apoi așezați-le, astfel încât să puteți evalua câte pături trebuie să înfășurați umplutura. Apoi, tăiați cu atenție vena centrală din frunze, astfel încât acestea să fie mai ușor de rostogolit. Luați frunzele exterioare mari rezervate și așezați-le pe fundul unei tigaie, lăsați o parte din frunze să stea pe părțile laterale ale tigaiei. Această izolație va împiedica rulourile de varză să ardă pe fund atunci când sunt coapte. Folosiți toate frunzele cu aspect bun pentru a face rulourile de varză. Puneți aproximativ 1/2 cană din umplutura de carne în centrul varzei și începând de la ceea ce a fost capătul tulpinii, pliați părțile laterale și înfășurați varza pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Așezați rulourile de varză una lângă alta în rânduri, cu cusătura în jos, într-o tigaie cu caserole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Se toarnă sosul de roșii dulce și acru rămas peste rulourile de varză. Îndoiți frunzele agățate deasupra pentru a închide și a menține umezeala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
La 1 AnanasLa 1 Ananas
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
14
Stropiți blatul cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
15
Coaceți timp de 1 oră până când carnea este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista