Rețeta rulouri de varză umplute din Orientul Mijlociu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri De Varză Umplute Din Orientul Mijlociu, Rulouri De Varză Umplute În Stil Orientul Mijlociu, și Rulouri De Orez Cu Linte Din Orientul Mijlociu Cu Sos Tahini De Lămâie.
Instrucțiuni
1
Aburiti frunzele de varza, acoperite, 3 minute sau pana se inmoaie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
2
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnați, ceapă și nuci într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu 6 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă orezul și următoarele 4 Ingrediente (Orez prin chimen); gatiti 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cârnați
Chimen
Ceapă
Nuci
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați amestecul într-un castron mediu; se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați 1/4 cană de amestec de cârnați în centrul fiecărei frunze de varză. Îndoiți marginile frunzelor; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Cârnați
Rola
6
Așezați rulourile de varză, cu cusătura în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Combinați apa și sosul de roșii; se toarnă peste rulouri. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este gata.