Rulouri De Varză Umplute Din Orientul Mijlociu
Rețeta rulouri de varză umplute din Orientul Mijlociu este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nuci de pin, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Rulouri De Varză Umplute Din Orientul Mijlociu, Rulouri De Varză Umplute În Stil Orientul Mijlociu, și Rulouri De Orez Cu Linte Din Orientul Mijlociu Cu Sos Tahini De Lămâie.
Instrucțiuni
Aburiti frunzele de varza, acoperite, 3 minute sau pana se inmoaie. Păstrați cald.
Scoateți carcasele din cârnați. Gătiți cârnați, ceapă și nuci într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu 6 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma. Se amestecă orezul și următoarele 4 Ingrediente (Orez prin chimen); gatiti 2 minute.
Așezați amestecul într-un castron mediu; se răcește ușor.
Așezați 1/4 cană de amestec de cârnați în centrul fiecărei frunze de varză. Îndoiți marginile frunzelor; rulati.
Așezați rulourile de varză, cu cusătura în jos, în tigaie.
Combinați apa și sosul de roșii; se toarnă peste rulouri. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când orezul este gata.