Rulouri De Trifoi
Cloverleaf Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 18 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână făină, făină de pâine, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri De Trifoi, Rulouri De Trifoi, și Rulouri De Trifoi.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună apă caldă, drojdie și 1 lingură de zahăr într-un castron mic până se dizolvă drojdia, apoi se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu spumă, aruncați și începeți din nou cu drojdie nouă.)
Topiți 3/4 unt de băț într-o cratiță mică, apoi adăugați lapte și încălziți la călduț. Se amestecă împreună amestecul de drojdie, restul de 2 linguri de zahăr, amestec de unt, făină de pâine și sare într-un castron cu o lingură de lemn până se combină bine, apoi se amestecă 1 1/2 căni de făină universală sau suficient pentru a face un aluat ușor lipicios.
Ungeți un castron mare. Frământați aluatul pe o suprafață ușor făinată, frământând mai multă făină universală, după cum este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 10 minute (aluatul va fi în continuare ușor lipicios). Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron cu unt, întorcându-se pentru a acoperi.
Lăsați aluatul să crească, vasul acoperit strâns cu folie de plastic, într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Unt 18 căni de briose cu restul de 2 linguri de unt.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în treimi. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat (păstrați porțiunile rămase acoperite cu folie de plastic), tăiați bucățile de lingură de aluat și formați bucăți în bile. Puneți 3 bile în fiecare ceașcă de brioșă cu unt.
Lăsați rulourile să crească, acoperite lejer cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ), într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până când aproape s-au dublat în vrac, 30 până la 40 de minute.
În timp ce rulourile se ridică, puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Perie role ușor cu ou se spală și se presară cu semințe.
Coaceți până devin aurii, 15 până la 20 de minute.
Rulourile pot fi coapte cu 1 zi înainte și răcite complet, apoi păstrate, învelite bine în folie, la temperatura camerei. Reîncălziți în folie într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 15 până la 20 de minute.