Rulouri De Tigaie Cu Miere-Ovăz
Miere-ovăz Pan role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie activă, unt, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere-Mustar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, Afine Zucchini Ovăz Baruri, și afine bananan ovăz baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană făină universală, făină integrală de grâu, ovăz, drojdie și sare. Intr-o cratita mica, se incalzeste apa, miere si 4 linguri de unt pana la 120 -130.
Se adaugă la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
Adăugați oul; bateți până se combină bine. Amestecați suficientă făină universală rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață înmuiată; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un castron uns, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; împărțiți în 24 de bucăți. Formați fiecare într-o minge.
Așezați într-un 13x9-in uns. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Se incalzeste cuptorul la 375 int.
Coaceți 20-22 de minute sau până se rumenesc. Topiți untul rămas; periați peste rulouri.
Scoateți din tigaie la un suport de sârmă.