Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble

Rulouri de Sushi coreene cu nuc - Edamame Crumble
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați rulourile de Sushi coreene cu nuci-Edamame Crumble. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 346 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kimbop (Sushi Coreean), Salată de castraveți și Edamame în stil coreean, și Dip De Nuc Edamame.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți orezul și apa la fiert. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 15 minute, până când apa este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 10 minute. Răsturnați orezul într-un castron. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați nucile și gătiți la foc mare, amestecând, până se prăjesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
5
Adăugați edamame, melasă și cele 1 1/2 linguri de sos de soia și gătiți la foc moderat, amestecând, până se lipesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
6
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Setați 1 foaie nori pe un covor de sushi din bambus. Cu mâinile ușor umezite, bateți 2/3 cană de orez sushi pe nori într-un dreptunghi care acoperă cele două treimi inferioare ale foii, cu grosimea de aproximativ 1/3 inch. Zdrobiți 2 boabe de orez în colțurile goale pentru a acționa ca lipici. Aranjați 2 frunze de shiso peste orez. În centrul shiso, aranjați o bucată de daikon, 2 linguri de morcovi și 2 linguri de amestec de nucă-edamame. Ridicați capătul covorașului de bambus cel mai apropiat de dvs. în sus și peste, apăsând pentru a introduce umplutura într-un cilindru. Strângeți bine umpluturile. Repetați pentru a forma restul de 9 role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
NoriNori
8
Tăiați fiecare rolă în 6 bucăți și transferați-o pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Se servește cu sos de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții10
Scor De Sănătate14
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista