Rulouri De Sparanghel
Asparagus Roll-up-uri ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 196 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, suc de lămâie, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie. Zdrobiți slănina când este răcită.
Gatiti sparanghelul intr-o tigaie cu o cantitate mica de apa la foc mediu pana cand este crocant si fraged, aproximativ 6 pana la 8 minute; se scurge și se presară cu suc de lămâie.
Aplatizați feliile de pâine cu un sucitor.
Se amestecă crema de brânză, slănina mărunțită și arpagicul împreună într-un castron mic până se amestecă uniform.
Întindeți 1 lingură din amestecul de cremă de brânză pe fiecare felie de pâine și acoperiți cu o suliță de sparanghel.
Rotiți bine pâinea în jurul sparanghelului; aranjați pe foaia de copt pregătită cu cusătura în jos.
Ungeți blaturile rulourilor cu unt topit și presărați parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute.