Rulouri De Slănină De Vită
Rulourile de slănină de vită necesită aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 249 calorii, 11g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână slănină, filet de sus, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Rulouri De Drojdie De Bacon, și Rulouri De Scorțișoară Cu Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de vită în fâșii de aproximativ 1 inch lățime și aceeași lungime sau aproape de lungimea benzii de slănină, de aproximativ 1/8 inch grosime.
Faceți rulourile de slănină de vită așezând o fâșie de slănină pe o fâșie de vită și rostogolind cele două cărnuri împreună, astfel încât carnea de vită să fie la exterior când terminați de rulat. Introduceți o scobitoare astfel încât să intre în partea stângă jos și să iasă în partea dreaptă sus când este privită vertical.
În tigaie mare, sotati ceapa si untul pana cand ceapa este frageda.
Așezați un singur strat de rulouri de slănină de vită în tigaie. Rumeniți-le la foc mediu, întorcându-le o dată sau de două ori. Acoperiți tigaia și fierbeți aproximativ 2 ore.