Rulouri de pâine cu dovleac umplute cu Nutella

Rulouri de pâine cu dovleac umplute cu Nutella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile de pâine cu dovleac umplute cu Nutella. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 18. Această rețetă de la Kirbie Cravings are 82 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, scorțișoară, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scoateți pâinea de dovleac umplută cu nutella, Brioșe De Dovleac Umplute Cu Nutella, și Rulouri De Semilună Umplute Cu Dovleac.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele aluatului, cu excepția Nutella, și frământați-le cu atașamentul cârligului de aluat pe mixer timp de cinci minute. Aluatul va fi în continuare lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați aluatul într-un vas ușor uns, acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească timp de 1 1/2 ore. Se va extinde, dar nu o sumă imensă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, împărțiți-l în jumătate. Lucrând cu jumătatea aluatului, împărțiți în 9 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați cele 9 bucăți de aluat între palme până când sunt bile rotunde netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați bilele într-o tigaie de 8 x 8 tapetată cu hârtie pergament. Luați mingea de aluat și faceți o fântână mare în partea de jos. Puneți 1/2 lingură de Nutella și apoi resigilați fundul. Repetați procesul cu aluatul rămas și așezați unul lângă altul în tava de copt. Repetați procesul cu cealaltă jumătate de aluat, plasând bile într-o altă tigaie. Acoperiți ambele tigăi cu un capac rezistent sau folie de plastic ușor unsă, timp de aproximativ 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor De CiocolatăRăspândirea Alunelor De Ciocolată
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
6
Coaceți pâinea într-un cuptor preîncălzit de 350 de grade F timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista