Rulouri De Pui Cu Ciuperci
Rulourile de pui cu ciuperci durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 591 calorii, 66g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,6 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home necesită piper, bulion de pui, supă de ciuperci aurii condensate și orez. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 67%. Rulouri de Lasagna cu ciuperci și spanac, Rulouri de Lasagna cu ciuperci în sos cremos de conopidă Gorgonzola, și Rulouri de lasagna cu spanac și ciuperci cu sos de cremă Gorgonzola sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aplatizați puiul la 1/4 in. grosime.
Așezați o felie de șuncă și 1/4 cană de brânză pe fiecare bucată; se presara cu praf de usturoi si piper.
Rulați și fixați cu scobitori.
Se pune într-un 2-qt uns. vas pentru microunde.
Stropiți cu unt. Cuptor cu microunde, neacoperit, la mare timp de 7 minute, antena rotativă o jumătate de tură de două ori.
Combinați supa, ciupercile și vinul sau bulionul; se toarnă peste pui. Acoperiți cu hârtie cerată; gatiti la mare timp de 4-5 minute sau până când sucurile curg limpede, rotind o jumătate de tură de două ori.
Se lasă să stea 5 minute. Aruncați scobitori.
Serviți rulouri cu orez sau tăiței.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.