Rulouri De Primăvară De Pui
Rulourile de primăvară de pui necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD pe porție. O porție conține 599 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Mergeți la magazin și ridicați germeni de fasole, sos de stridii, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rulouri De Primăvară De Pui, Rulouri De Primăvară De Pui, și Rulouri De Primăvară De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie sau wok la foc mare.
Adăugați usturoiul, ghimbirul, varza, morcovul și varza de fasole. Gatiti timp de 2 minute sau pana cand varza este doar moale.
Adăugați tăiței și puiul; continuați să gătiți până se încălzește. Amestecați sosurile de hoisin și stridii, aruncați pentru a acoperi amestecul. Umplutura trebuie să fie umedă, dar nu umedă.
Scoateți din căldură și lăsați să se răcească. Aruncați coriandrul tocat.
Așezați un înveliș cu role de primăvară pe o suprafață plană pe un unghi, astfel încât să arate ca un diamant. Lingurați 2 linguri de umplutură lângă colțul de jos al ambalajului și pliați pentru a închide umplutura. Îndoiți în cele 2 laturi. Vopsiți cusătura superioară a ambalajului cu ou bătut. Continuați să rulați pentru a forma un cilindru strâns.
Se toarnă aproximativ 1 inch de ulei într-o tigaie și se încălzește la 350 de grade F. Se prăjește rulourile de primăvară timp de 2 minute, întorcându-se pentru a găti toate părțile.
Scurgeți pe prosoape de hârtie înainte de servire.