Rulouri de primăvară cu Crab și porc

Rulouri de primăvară cu Crab și porc
Rețeta de rulouri de primăvară cu Crab și porc este gata în aproximativ 25 de ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. Pentru $1.51 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 343 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de carne de porc grasă măcinată, ou, pene vietnameze de hârtie de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rulouri de primăvară cu Crab, Rulouri De Primăvară De Crab, și Rulouri de primăvară coapte cu Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți ciupercile cu apă fierbinte cu 1 inch într-un castron și înmuiați 20 de minute (ciupercile se vor extinde).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge într-o sită cu ochiuri fine și se clătește bine, apoi se scurge din nou. Tăiați și aruncați orice părți dure din ciuperci, apoi tocați-le bine. (Ar trebui să aveți aproximativ 3 linguri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se amestecă ciupercile, carnea de porc, carnea de crab, oul întreg bătut, coriandrul, ghimbirul, ceapa, usturoiul și sarea într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
CrabmeatCrabmeat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Tapetați o tavă cu hârtie de ceară. Puneți o grosime dublă de prosoape de hârtie pe o suprafață de lucru și umpleți o tigaie superficială cu apă caldă. Aruncați orice pene de hârtie de orez cu găuri. Înmuiați 1 pană în apă caldă până când este flexibilă, 30 de secunde până la 1 minut, apoi transferați-o cu grijă pe prosoape de hârtie, aranjând-o cu partea curbată a penei cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Puneți 1 lingură de umplutură în mijlocul părții curbate la aproximativ 1/2 inch de margine și formați umplerea orizontală într-un jurnal de 2 3/4 inch. Îndoiți colțurile stânga și dreapta ale penei peste umplere, suprapunându-se ușor și aliniind marginile inferioare. (Wedge va semăna cu un plic deschis.)
6
Tamponați colțul de sus cu niște gălbenuș, apoi înfășurați bine pană departe de dvs., asigurându-vă că capetele rămân ascunse în interior. (Asigurați-vă că înfășurați pene strâns sau buzunarele de aer vor împiedica rulourile să se rumenească uniform atunci când sunt prăjite.) Puneți rola, cusătura în jos, pe tavă și acoperiți ușor cu folie de plastic. Face mai multe role în același mod, transferul la tava și aranjarea 1/2 inch afară. Păstrați ușor acoperit până când este gata de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Încălziți aproximativ 1 inch de ulei într - o oală de 5 până la 6 litri la foc moderat, până când înregistrează 365 F pe termometru. Se prăjesc rulourile în loturi de 5 sau 6, păstrând rulourile separate în primul minut de prăjire pentru a preveni lipirea și amestecarea ocazională, până se rumenesc și se fierb, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Transferați ca prăjit cu o lingură pliată pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. (Ulei de retur la 365 cm. f între loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
9
* Găsite pe piețele asiatice și adrianascaravan.com.
1
Rulourile pot fi asamblate (dar nu prăjite) cu 1 lună înainte și congelate pe o tavă în 1 strat, la 1/2 inch distanță, aproximativ 2 ore, apoi transferate într-un recipient etanș sau într-o pungă de plastic sigilată și păstrate congelate. Dezghețați în frigider, neacoperit, în 1 strat, la 1/2 inch distanță, apoi uscați-l înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții10
Scor De Sănătate6
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista