Rulouri de primăvară coapte cu Crab

Rulouri de primăvară coapte cu Crab
Rulouri de primăvară coapte cu Crab ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 941 calorii, 34G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,13 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Un amestec de unt, frunze de cimbru, castane de apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Rulouri de primăvară coapte cu Crab, Rulouri de primăvară cu Crab, și Rulouri De Primăvară De Crab.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați ulei într-o tigaie preîncălzită la foc mediu spre mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Sote piper, țelină, castane de apă, ceapă 2 până la 3 minute. Legumele ar trebui să aibă încă o mică criză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane De ApăCastane De Apă
țelinățelină
PiperPiper
CeapăCeapă
4
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați burlane de fasole, crab, soia și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CimbruCimbru
CrabiCrabi
6
Combinați bine cu o lingură. Vopsiți jumătate dintr-o foaie de aluat filo cu unt topit și pliați foaia în jumătate. Îngrămădiți câteva linguri de umplere la 2 inci de partea de jos a foii și lăsând 2 inci pe ambele părți ale foii. Îndoiți clapeta de jos în sus și marginile laterale, apoi rulați în sus și peste până ajungeți în partea de sus a foii. Patiseria ta de crab va arăta ca o rolă de primăvară. Atingeți marginile și părțile laterale ale ruloului cu unt topit și așezați cusătura ruloului cu fața în jos pe o foaie de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
UntUnt
CrabiCrabi
RolaRola
7
Coaceți rulourile 15 minute sau până când sunt ușor aurii peste tot în centrul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista