Rulourile de patiserie cu nuci sunt un vegetarian pâine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 77 calorii. Această rețetă servește 60. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, unt, zahăr de cofetărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt (nu)rulouri de cârnați-rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservate, Plăcintă cu mere și ghimbir cu patiserie cu nuci, și Rulouri De Patiserie Cu Parmezan Cu Sparanghel.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, gătiți și amestecați 1-1/2 căni de zahăr și 1 cană de lapte evaporat până când amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se transferă într-un castron mare; se amestecă nucile și mierea. Într-un castron mic, bateți albușurile până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestec de nuc. Acoperiți și refrigerați umplutura timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pentru aluat, într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați 3 căni de făină, sare și zahăr rămas; se taie în unt până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați amestecul de drojdie, gălbenușurile de ou și laptele evaporat rămas; bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă. Puneți aluatul în jos; împărțiți în patru porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Punch
8
Rulați fiecare porție într-un 15-in. x 11-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Întindeți umplutura de nucă la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
10
Rolați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă; prindeți cusăturile pentru a sigila și a pune capetele sub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați cusătura cu fața în jos pe foile de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
12
Periați 2 linguri de lapte peste blaturi și părțile laterale ale rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
13
Se coace la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Combinați zahărul cofetarilor și suficient lapte rămas pentru a obține consistența dorită; stropiți peste rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale