Rulourile de nucă de cocos-portocaliu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, coajă de portocală, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie, Cupcakes cu portocale-nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de portocale, și Rulouri Portocalii.
Instrucțiuni
1
Combinați drojdia și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Se amestecă împreună amestecul de drojdie, 1/4 cană zahăr, 6 linguri. unt topit și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă treptat făina, făcând un aluat rigid. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați 3/4 cană de nucă de cocos, coaja de portocală și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mic.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 15 până la 16 ori sau până când este neted și elastic. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Rulați 1 porție de aluat într-un cerc de 12 inci; periați cu 1 lingură. unt topit și presărați cu jumătate de amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în 12 pene egale. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
7
Rulați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați rulourile, cu fața în jos, în 3 rânduri într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Întindeți glazura portocalie uniform peste rulourile fierbinți în tigaie și presărați cu 1/4 cană de nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
3 Bețișoare De Covrig
Dressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale