Rulouri De Nucă De Cocos-Portocaliu
Rulourile de nucă de cocos-portocaliu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, coajă de portocală, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie, Cupcakes cu portocale-nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de portocale, și Rulouri Portocalii.
Instrucțiuni
Combinați drojdia și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Se amestecă împreună amestecul de drojdie, 1/4 cană zahăr, 6 linguri. unt topit și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă treptat făina, făcând un aluat rigid. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Combinați 3/4 cană de nucă de cocos, coaja de portocală și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mic.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 15 până la 16 ori sau până când este neted și elastic. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Rulați 1 porție de aluat într-un cerc de 12 inci; periați cu 1 lingură. unt topit și presărați cu jumătate de amestec de nucă de cocos.
Tăiați în 12 pene egale. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă.
Rulați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Așezați rulourile, cu fața în jos, în 3 rânduri într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă.
Întindeți glazura portocalie uniform peste rulourile fierbinți în tigaie și presărați cu 1/4 cană de nucă de cocos rămasă.