Rulouri De Nucă De Cocos-Portocaliu

Rulouri De Nucă De Cocos-Portocaliu
Rulourile de nucă de cocos-portocaliu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 661 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână smântână, coajă de portocală, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Rețete similare sunt Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie, Cupcakes cu portocale-nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de portocale, și Rulouri Portocalii.

Instrucțiuni

1
Combinați drojdia și 1/4 cană de apă caldă într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Se amestecă împreună amestecul de drojdie, 1/4 cană zahăr, 6 linguri. unt topit și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Se amestecă treptat făina, făcând un aluat rigid. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Combinați 3/4 cană de nucă de cocos, coaja de portocală și restul de 3/4 cană de zahăr într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați de 15 până la 16 ori sau până când este neted și elastic. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Rulați 1 porție de aluat într-un cerc de 12 inci; periați cu 1 lingură. unt topit și presărați cu jumătate de amestec de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Tăiați în 12 pene egale. Repetați procedura cu porțiunea de aluat rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Rulați pene, începând de la capătul larg, pentru a forma o formă de semilună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați rulourile, cu fața în jos, în 3 rânduri într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Coaceți la 350 timp de 25 până la 30 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți din cuptor și puneți-l pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Întindeți glazura portocalie uniform peste rulourile fierbinți în tigaie și presărați cu 1/4 cană de nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista