Rulouri De Lămâie-Portocală
Această rețetă servește 3 și costă 91 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, zahărul granulat, amestecul de rulouri și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri portocalii în formă de iepuraș cu glazură portocalie, Rulouri de somon umplute cu sparanghel și lămâie și busuioc Ricotta cu sos de lămâie, și Rulouri Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de role conform instrucțiunilor pachetului. Împărțiți aluatul în 2 porții egale.
Rulați 1 porție de aluat într - un dreptunghi de 12 x 8 inci pe o suprafață ușor făinată.
Se întinde cu 2 linguri. unt.
Se amestecă împreună zahărul granulat și următoarele 2 ingrediente; presărați jumătate din amestecul de zahăr peste unt pe aluat dreptunghi.
Roll up dreptunghi, jeleu-rola de moda, incepand de la 1 latura lunga. Repetați procedura cu aluatul rămas, untul și amestecul de zahăr.
Tăiați fiecare rolă în felii de 1/2 inch și așezați feliile în căni de 4 tigăi de briose miniaturale de 12 căni unse ușor. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți rulourile 10-12 minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 5 minute.
Se amestecă împreună zahărul pudră și sucul de portocale până se omogenizează; stropiți peste blaturi de rulouri.
Notă: Am testat cu specialitatea Pillsbury