Flounder role cu rosii Cherry si spanac este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 238 calorii, 24g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, șalotă, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Esențial În Fiecare Zi : Rulouri De Flounder Și Spanac, Orzo cu spanac și roșii cherry, și Păstârnac, Spanac Și Roșii Cherry.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați șalotă; saut 3 minute sau pana cand se inmoaie si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
4
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde. Puneți amestecul de șalotă într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
5
Adăugați 1/2 cană de roșii, pătrunjel, suc, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și condimente Old Bay; procesați doar până se combină. Puneți amestecul de șalotă într-un castron; se amestecă panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Old Bay Condimente
Tomate
Pătrunjel
Ceapă Eșalotă
Piper
Suc
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați fiecare file între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea. Lingură aproximativ 1 1/2 linguri amestec de șalotă pe capătul mic al fiecărui file. Începând cu capătul mic, înfășurați moda cu jeleu; fixați cu scobitori. Aranjați rulourile pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ceapă Eșalotă
Jeleu
Rola
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Scobitori
Tigaie
7
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei; se presară cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
Ulei De Gătit
8
Adăugați restul de 1/2 cană de roșii și vin în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Încălziți restul de 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Adăugați treptat spanacul; saut timp de 3 minute sau până când spanacul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se ia de pe foc; se presară cu restul de 1/8 linguriță sare și restul de 1/8 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
12
Scoateți peștele și roșiile din cuptor; aruncați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pește
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Serviți pește și roșii peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Spanac
Pește
14
Notă de vin: aroma delicată a Flounderului primește un impuls sofisticat din caracterul de plante-tartă al spanacului și roșiilor. Este doar genul de fel de mâncare italienilor le place să se căsătorească cu un vin alb Italian sec ca vermentino. Cu note de ierburi sălbatice și un tang mineral crocant, vermentino este perfect echilibrat pentru un fel de mâncare cu fructe de mare ca acesta. Încearcă Antinori Vermentino. 2005 este despre $ - Karen MacNeil
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.