Rulouri de cârnați de porc și salvie
Dacă aveți aproximativ 40 minute pentru a petrece în bucătărie, rulourile de cârnați de porc și salvie ar putea fi grozave fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8 și costă 1,51 USD pe porție. O porție conține 612 calorii, 21g de proteine, și 48G de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână produse de patiserie cu puf gata rulate, cârnați de porc, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rulouri de lasagna cu nuci și cârnați cu sos cremos de salvie, Anghinare cu cârnați de porc, lămâie și salvie, și Cârnați-umplute Rack de carne de porc cu salvie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Tăiați foaia de patiserie în 8 pătrate egale.
Cojiți cârnații, apoi așezați carnea dintr-un cârnați în mijlocul unui pătrat de patiserie. Puneți 2 frunze de salvie deasupra.
Periați puțin ou pe o parte, apoi sigilați pătratele de patiserie folosind degetele pentru a crea o margine sertizată. Repetați pentru a face încă 7.
Transferați într-o tavă de copt ușor unsă, periați cu mai mult ou și coaceți timp de 25-30 de minute până se rumenesc și se fierbe.
Lăsați să se răcească câteva minute, apoi rulați un cuțit de paletă dedesubt pentru a slăbi rulourile de cârnați. Pot fi consumate calde sau reci. Pentru un picnic, pur și simplu se răcește și pop într-un recipient, stratificat cu pergament de copt. Se va păstra timp de 2 zile la frigider.