Rulouri De Cină De Aur
Această rețetă vegetariană servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ouă, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Rulouri De Cină De Aur, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Cina in seara asta: spanac cu cartofi aurii.
Instrucțiuni
Se înmoaie drojdia în apă caldă.
Puneți zahărul și sarea într-un castron mare. Pune deoparte.
Se încălzește și se amestecă laptele și se scurtează până se topesc scurtarea(120 -130 -130 -130 -130).
Se adaugă în castron împreună cu ouăle și amestecul de drojdie. Se amestecă câte 1 cană de făină pentru a forma un aluat moale care poate fi frământat. Frământați pe o suprafață ușor făinată până când este netedă și elastică.
Așezați într-un castron mare uns. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Formați în rulouri sau pâini dorite.
Așezați pe foi de copt unse sau în tigăi. Acoperiți și lăsați să crească până aproape dublat, aproximativ 30 de minute.
Se coc rulourile la 375 la 15-18 minute sau pana devin aurii.
Coaceți pâinile la 375 de minute pentru aproximativ 30 de minute sau până la efectuarea testelor de pâine.
Scoateți din tigăi și răciți pe rafturi de sârmă.