Rulouri De Cină Cu Unt
Buttery Cina Rolls ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 120 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulouri De Cină Cu Unt, Cele mai bune rulouri de cină cu unt, și Rulouri De Cină Cu Ierburi Cu Unt.
Instrucțiuni
Lapte cu microunde, neacoperit, până la cald (90 până la 105), aproximativ 20 de secunde la putere maximă. Puneți în vasul unui mixer de stand. Se amestecă drojdia, sarea și zahărul.
Lăsați să stea până se spumează, aproximativ 5 minute.
Atașați cârligul de aluat și, cu mixerul la foc mic, amestecați untul și 1 ou.
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat, până când se formează un aluat rigid și se îndepărtează din interiorul bolului. Acoperiți cu un prosop curat sau folie de plastic și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore. Între timp, ungeți 2 foi mari de copt și puneți-le deoparte.
Puneți aluatul în jos și întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Frământați de câteva ori, adăugând mai multă făină, dacă este necesar, pentru a împiedica aluatul să se lipească. Împărțiți aluatul în 24 de bucăți. Lucrând cu 1 bucată la un moment dat (păstrați alte piese acoperite), rulați într-un 10-in. frânghie. Înfășurați frânghia într-o spirală plată sau răsuciți-o într-o formă de covrig, ciupind capetele în poziție. Puneți rulouri în formă pe foi de copt cu unt. Acoperiți și lăsați să stea până se dublează în vrac, aproximativ 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mic, bateți oul rămas cu 2 linguri. apă.
Periați rulourile cu ou spălați și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute, rotind tigăile la jumătatea timpului de coacere pentru a asigura o coacere uniformă. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
Rulouri: după periajul rulourilor cu spălarea ouălor la Pasul 4, presărați-le cu 1 lingură. semințe de mac, semințe de susan sau semințe de ceapă.
Adăugați 1 1/2 căni de cheddar proaspăt mărunțit sau brânză gruyre în aluat cu untul și oul în pas
Presărați rulouri cu brânză suplimentară înainte de coacere, dacă doriți.
Adăugați 3 linguri. ierburi proaspete tocatecum ar fi oregano, rozmarin, cimbru sau busuiocla aluat cu unt și ou în pas
Adăugați 1/2 linguriță. fire de șofran la lapte în pas