Rulouri de cartofi cu sare de chimen

Rulouri de cartofi cu sare de chimen
Rulourile de cartofi cu sare de chimen ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 114 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 24. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr, lapte, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Rulouri De Cartofi Cu Sare De Chimen, Carne de vită măcinată nu-potpies cu crustă de sare de chimion, și Rulouri De Secară De Chimen.

Instrucțiuni

1
Așezați cartoful într-o cratiță mică șiadăugați apă pentru a acoperi cu 1". Aduceți la fierbere;reduceți căldura la mediu și fierbeți până lacartoful este fraged, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit într-un miccuptor cu microunde.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Între timp, topiți 4 linguri de unt în altulo cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați lapte; se amestecă până se încălzește,aproximativ 1 minut și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
5
Transferați cartoful gătit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se pasează cu o furculiță, apoi se amestecă amestecul de lapte,1 lingură de zahăr și 1/2 linguriță de sare (amestecul va fiușor cocoloase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
7
Reîncălziți lichidul de gătit al cartofului în cuptorul cu microunde (sau lăsați să se răcească) până când un termometru cu citire instantanee înregistrează 105 Diametru F-110 Diametru F. Se amestecă restul de 1 lingură de zahăr, 1 linguriță de sare și drojdie; se lasă să stea până se spumează,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
8
Adăugați amestecul de drojdie în cartofiamestecați și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
9
Adăugați 3 1/4 de căștifăină cu o lingură de lemn și amestecați până se formează un aluat lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
10
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și frământă, suprafața de praf, aluatul și mâinile dvs. adesea cu 1/2 cană de făină rămasă pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este neted, elastic și ușor lipicios, 7-8 minute. Formați-vă într-o minge și transferați-oun castron cu unt. Întoarceți-vă pentru a acoperi aluatul cuunt și acoperiți vasul cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
11
Lasă aluatul să crească, răcit, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Tava de copt cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Se amestecă semințele de chimionși sare de covrig într-un castron mic; pus deoparte.Puneți aluatul în jos (nu frământați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
CovrigiCovrigi
AluatAluat
PunchPunch
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Tăiați aluatul în jumătate, apoi rulați fiecare bucată într-un bușten lung de 12".
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
15
Tăiați fiecare buștean în 12 egalebucăți, apoi rotiți fiecare piesă într-o bilă (for24 total). Aranjați în tigaie, distanțate uniform, în6 rânduri de
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
17
Lăsați să se ridice într-un loc cald, fără pescaj până laaproape dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră.
18
Aranjați un raft în mijlocul cuptorului șipreîncălziți la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Bateți oul și smântâna într-un castron mic; periați blaturile rulourilor cu o spălare ofeegg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
20
Se presară cu sare de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
SareSare
21
Coaceți, rotiți tigaia o dată, până când rulourile sunt gătiteprin și auriu adânc, 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
22
Transferați în grătar și lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 minute, apoi rulați un cuțit ascuțit în jurul marginilor pentru a slăbi din tigaie; nu separațiroll-uri.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
23
Se transferă în raft și se lasă să se răcească timp de 10minute. Face înainte: se poate face 8 hoursahead. Reîncălziți, înveliți în folie, într-un cuptor de 300 de litri până la încălzire.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
24
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista