Rulouri De Cartofi
Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 113 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, untul, drojdia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}, Rulouri de cartofi sărate (A / K / A Knishes de cartofi calea ușoară), și Rulouri De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Se scurge într-o strecurătoare peste un castron, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Puneți cartofii cu o furculiță.
Răciți lichidul de gătit rezervat la 105 până la 11
Se amestecă 1 linguriță de zahăr și drojdie.
Lingurați ușor 4 1/4 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați piureul de cartofi, amestecul de drojdie, 1 lingură de zahăr, 4 căni de făină, unt, sare și ou într-un castron mare, amestecând până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați până la 1/4 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
Împărțiți aluatul în jumătate; împărțiți fiecare jumătate în 12 porții egale. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), formați porțiunea într-un oval lung de 2 inci pe o suprafață făinoasă.
Rulați bine, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer; prindeți cusătura și se termină pentru a sigila.
Așezați rola, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase, așezând 12 rulouri pe fiecare dintre cele 2 foi de copt. Cerneti 2 linguri de faina peste rulouri pentru a acoperi usor. Acoperiți rulourile și lăsați să crească 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 10 minute cu 1 foaie de copt pe raftul inferior și 1 foaie de copt pe al doilea raft de sus. Rotiți foile de copt; coaceți încă 10 minute sau până când rulourile sunt rumenite pe fund, ușor rumenite deasupra și sună gol când sunt atinse.
Scoateți din tigaie; se răcește pe rafturi de sârmă.