Rulouri De Vită Thailandeze
Reteta rulouri de carne de vită thailandeză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită friptă, ulei de susan, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Rulouri De Primăvară Thailandeze (Pa Pia) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Așezați tortilla pe o suprafață de lucru; periați ușor cu 2 lingurițe de amestec de suc. Aranjați 1/2 cană de salată pe fiecare tortilla; acoperiți fiecare cu 3 uncii de vită.
Combinați morcovii și menta; aranjați aproximativ 3 linguri de amestec de morcovi peste fiecare porție.
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de amestec de suc rămas; rulati.