Rulouri De Vită Thailandeze

Rulouri De Vită Thailandeze
Reteta rulouri de carne de vită thailandeză este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 312 calorii, 24g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită friptă, ulei de susan, usturoi îmbuteliat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Grătar: rulouri de vită thailandeze cu sos dulce de Chili, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Rulouri De Primăvară Thailandeze (Pa Pia) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați tortilla pe o suprafață de lucru; periați ușor cu 2 lingurițe de amestec de suc. Aranjați 1/2 cană de salată pe fiecare tortilla; acoperiți fiecare cu 3 uncii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Salată VerdeSalată Verde
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
3
Combinați morcovii și menta; aranjați aproximativ 3 linguri de amestec de morcovi peste fiecare porție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
MentăMentă
4
Stropiți fiecare porție cu aproximativ 1 lingură de amestec de suc rămas; rulati.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista