Rulouri cu drojdie de fulgi de ovaz

Rulouri cu drojdie de fulgi de ovaz
Rulourile cu drojdie cu fulgi de ovăz ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 145 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 52 și costă 14 cenți per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Un amestec de miere, făină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 17%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum rulouri de fulgi de ovăz cu drojdie cu creștere rapidă, cele mai bune rulouri de drojdie și rulouri de drojdie.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, aduceți 3 căni de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ovăz și unt; se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Scoateți într-un castron; se răcește la 110°-115°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se încălzește apa rămasă la 110°-115°; se amestecă drojdia și zahărul. La amestecul de ovăz, adăugați ouăle, zahărul brun, sare, amestecul de drojdie și jumătate din făină; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6
Se pune intr-un vas uns cu unt; intoarceti o data pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Puneti aluatul cu pumnul si impartiti-l in patru bucati; modelați fiecare bucată în 13 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Puneți în patru unse 9 inchi. tavi rotunde pentru copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, 45-60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Coaceți la 350° timp de 30-35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Ungeți blaturile cu unt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
10
Scoateți pe rafturi pentru a se răci. Dacă doriți, bateți untul și mierea până se omogenizează; se serveste cu rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții52
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista