Rulouri Calzone cu salam, roșii și busuioc

Rulouri Calzone cu salam, roșii și busuioc
Rulourile Calzone cu salam, roșii și busuioc necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 599 calorii, 36g de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta, frunze de busuioc, salam și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 86%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri Calzone cu salam, roșii și busuioc, Frigarui de salam, Mozzarellan si busuioc-rosii, și Calzone Cu Șuncă, Salam, Brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Împărțiți rulourile Keiser favorizând puțin jumătatea inferioară. Scoateți puțin din interiorul moale alb din fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Condimentează ricotta cu puțină sare și piper. Se amestecă salamul și brânza rasă în ricotta. Umpleți rulourile cu ricotta și salamul. Acoperiți ricotta cu mozzarella, roșii și busuioc. Puneți capacele la loc și coaceți să se încălzească timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Tăiați și serviți.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Brancaia Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Brancaia Chianti Classico Riserva
Brancaia Chianti Classico Riserva
Acest Chianti Classico Riserva prezintă arome de fructe tropicale și negre, cu note de nuci și migdale pe gust. Fabricat cu cei mai buni struguri Sangiovese din două dintre podgoriile noastre imobiliare, Brancaia Estate și Poppi Vineyard, acest vin are o culoare densă, roșu-rubiniu și un finisaj lung, aromat.Amestec: 80% Sangiovese, 20% Merlot
DificultateUșor
Gata În17 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista