Ruloul de dovleac al bunicii Carol
Bunica lui Carol dovleac rola este un vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 481 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Bunica lui Carol Chili, Sosul de spaghete al bunicii Carol, și Bunica lui Carol unt de arahide Fudge.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 12x17 inci și tapetați cu hârtie pergament; ungeți hârtia pergament. Praf generos un prosop de bucătărie cu zahăr de cofetari.
Bateți ouăle, zahărul alb și dovleacul împreună într-un bol până când sunt cremoase.
Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, cuișoarele și nucșoara împreună într-un bol separat; amestecați treptat în amestecul de ouă. Se amestecă pentru a combina.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit exact 10 minute.
Întoarceți imediat tortul pe prosopul de bucătărie pregătit. Începând de la un capăt lung, înfășurați tortul de dovleac și prosopul.
Lăsați tortul rulat să se odihnească timp de 10 minute.
Bateți crema de brânză, untul, zahărul cofetarilor din pachetul de 16 uncii și extractul de vanilie împreună într-un bol până se omogenizează; pliați în nuci pecan.
Desfaceți tortul; întindeți cu umplutura.
Rotiți tortul (fără prosop).
Tăiați orice capete zimțate. Acoperiți și refrigerați până la răcire.
Tăiați tortul în jumătate, dacă doriți; presărați cu zahărul cofetarilor înainte de servire.