Rulou dublu de somon
Rola dublă de somon durează aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 473 calorii, 30g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $10.81 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze, pâine prăjită melba, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 97%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rola Oreo dublă, Rola Cu Cremă Dublă De Ciocolată, și Pâine De Dovleac Cu Rulou De Scorțișoară Cu Pesmet Dublu.
Instrucțiuni
Îndepărtați somonul afumat fierbinte într-un castron, aruncând pielea.
Adăugați hreanul, sucul de lămâie, brânza moale, arpagicul tăiat fin și niște condimente și bateți bine până se combină cu o textură aspră de mousse.
Așezați 2 foi de folie alimentară suprapuse pe suprafața de lucru, apoi așezați somonul afumat feliat pentru a face un dreptunghi de aproximativ 20 x 50cm. Dollop amestecul de somon afumat la cald și se întinde ușor uniform. Folosiți marginea foliei alimentare pentru a rula partea lungă a dreptunghiului în sine, apoi rulați ca o rolă elvețiană. Înfășurați filmul, răsuciți capetele ca un cracker pentru a fixa și menține forma. Înghețați până la o lună.
Transferați ruloul din congelator în frigider cu o zi înainte de a dori să îl serviți. În timp ce este încă semi-înghețat, tăiați în felii groase, așezați pe o tavă, apoi lăsați să se dezghețe complet în frigider.
Se servește cu frunze amestecate cu arpagic și puțin pansament și niște pâine prăjită melba.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.