Rulou de vițel în stilul Napoli: Rotolo di Vitello

Rulou de vițel în stilul Napoli: Rotolo di Vitello
Carne de vită în stilul Napoli: Rotolo di Vitello este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 483 calorii. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nuci de pin, spanac, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre), Coadă de vițel înăbușită cu maghiran: Stinco di Vitello, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello.

Instrucțiuni

1
Feliați ouăle fierte în runde. Într-un bol mare de amestecare, combinați feliile de ou, spanacul, pătrunjelul, oregano, usturoiul, stafidele și nucile de pin. Se amestecă până se combină bine și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Așezați pieptul de vițel plat pe o suprafață de lucru curată și acoperiți cu o parte din amestecul de ouă. Pornind de la capătul orizontal cel mai apropiat, începeți să rulați pieptul de vițel peste umplutură, rulând destul de strâns la fel cum ați face un burrito. Folosind sfoară de bucătărie, fixați ruloul de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați. Se rumenesc carnea și se scoate din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și gătiți până când ceapa începe să se înmoaie și să se rumenească ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați vinul și continuați să gătiți până când vinul se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se adaugă roșiile și vițelul, apoi se condimentează cu sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și lăsați să fiarbă ușor timp de 1 oră. Dacă este necesar pentru a menține tigaia umedă, adăugați puțină apă în timpul procesului de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți ruloul de vițel gătit din tigaie, îndepărtați sfoara și tăiați-l în felii de dimensiuni egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Serviți imediat, acoperit cu o lingură generoasă de sos de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Revista