Rulou de vițel cu Chifteluță Ragu: Braciole al Sugo con Polpette

Rulou de vițel cu Chifteluță Ragu: Braciole al Sugo con Polpette
Rulou de vițel cu Ragu de Chifteluță: Braciole al Sugo con Polpette necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 418 calorii. Dacă aveți la îndemână vițel măcinat, cățel de usturoi, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Polpette Di Melanzane Cu Sugo Di Pomodoro, Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello, și Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci).

Instrucțiuni

1
Așezați feliile de vițel zdrobite pe o suprafață de lucru curată. Sare ușor și piper ambele părți ale cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
În vasul unui mortar și pistil sau al unui robot de bucătărie, combinați pătrunjelul, 2 căței de usturoi, 2 frunze de dafin și fulgii de ardei iute. De asemenea, puteți toca aproximativ aceste ingrediente și amestecați până când sunt bine combinate. Zdrobiți sau amestecați până când ingredientele formează un amestec omogen. Condimentează, după gust, cu sare. Împărțiți acest amestec în mod egal între cele 8 felii de vițel, așezând amestecul în centrul fiecărei felii de carne. Rotiți cu grijă fiecare bucată de vițel în sus, așa cum ați face o tortilă, asigurându-vă că umplutura nu alunecă pe nici o parte. Asigurați fiecare rulou de vițel cu scobitori. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o cratiță de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul peste o flacără medie-înaltă până la fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați usturoiul feliat, ceapa și frunza de dafin rămasă. Gatiti pana cand usturoiul se inmoaie si se transforma intr-un maro auriu deschis, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați rulourile de vițel și lăsați să se gătească până se rumenesc ușor, întorcându-se cu grijă cu clești, astfel încât toate părțile să se rumenească, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Adăugați piureul de roșii, reduceți focul și lăsați amestecul să fiarbă în timp ce pregătiți chiftelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
7
Așezați bucățile de pâine la înmuiat într-un bol umplut cu apă. Lăsați timp de 3 până la 4 minute, apoi, folosind o spatulă, îndepărtați cu grijă pâinea și lăsați să se scurgă ușor pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. După câteva minute, așezați pâinea într-un vas de amestecare de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Adăugați cățelul de usturoi, vițelul măcinat, brânza și oul. Sezon, la gust. Se amestecă până se combină bine. Folosind mâinile, modelați amestecul rezultat în 12 "chifteluțe" mici, fiecare de dimensiunea unei mingi de golf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Într-o a doua cratiță de 12 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la cald, dar nu fumați. Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, panprăjiți "chiftelele" până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Serviți imediat cu rulourile de vițel fierte și sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista