Rulou De Tort Melba Cu Piersici
Peach Melba Cake Roll ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 264 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zmeură în sirop, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 14%. Încercați Peach Melba, Peach Melba, și Dulceata de piersici Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie jellyroll de 15 x 10 x 1 inch cu spray de gătit. Tapetați tigaia cu hârtie de ceară; acoperiți cu spray de gătit. Bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Adăugați 1/2 cană de zahăr, bătând bine. Se amestecă vanilia.
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer electric până se spumează.
Adăugați 1/2 cană de zahăr rămasă, 1 lingură la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide și zahărul se dizolvă. Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri.
Combinați făina, praful de copt și sarea. Îndoiți amestecul de făină în amestecul de ouă.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Cerneti 2 linguri de zahar pudra intr-un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosop. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; lasa sa se raceasca complet.
Așezați zmeura în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă de două ori pentru a răzui părțile laterale. Acoperiți și răciți.
Combinați piersici, iaurt și schnapps. Desfaceți tort, și scoateți prosop.
Întindeți amestecul de iaurt peste tort, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Re-rulați tortul; acoperiți și congelați până când amestecul de iaurt este ferm.
Serviți fiecare felie deasupra a 1 lingură plus 2 lingurițe piure de zmeură.