Rulou De Tort Cu Lămâie

Rulou De Tort Cu Lămâie
Dacă aveți în jur 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, rola tort de lamaie ar putea fi un spectaculos fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie, Rulou De Tort Cu Lămâie, și Rulou De Tort Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată. Ungeți hârtia; pune deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle timp de 3 minute. Adăugați treptat zahăr; bate timp de 2 minute sau până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Combinați ingredientele uscate; pliați în amestec de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se coace la 375 CP timp de 12-14 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește tortul în tigaie pe o grătar timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Inversați pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Pentru umplere, într-o cratiță mică, combinați zahărul, făina, oul, apa și sucul de lămâie. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand amestecul ajunge la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei.
9
Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform peste tort până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Se acoperă și se dă la frigider timp de 1-2 ore. A se păstra la frigider.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rola tort pe Meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Le Grand Courtage Blanc de Blancs Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Marele curte Blanc de Blancs Brut
Buchetul prezintă indicii de măr verde, caprifoi și brioșă prăjită. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu un pic de lămâie Meyer, miere și note florale moi. Blanc de Blancs Brut este foarte bucătărie și cocktail-friendly. Încercați-l cu aperitive sărate, floricele cu unt, mâncăruri cremoase cu paste, pui prăjit, mâncăruri asiatice picante, fructe de mare, deserturi pe bază de fructe sau brânză semi-moale. Se amestecă cu lichioruri de flori de soc sau fructe sau suc proaspăt și băuturi spirtoase de calitate pentru un cocktail spumant ușor și răcoritor.Amestecul: Chardonnay conferă profunzime și complexitate pentru echilibrul general, în timp ce Chenin Blanc împrumută citrice și indicii de miere pentru o textură cremoasă. Aciditatea mai mare a lui Colombard oferă structură, lungime și o mineralitate plăcută, care este completată de profilul fructului Ugni Blanc. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Valea Loarei.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista