Ruloul de pui curry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 20 de porții. O porție conține 131 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Roll-Up-Uri De Pui Curry, Pui Curry, și Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați 1 foaie de nori pe lungime pe un covor de bambus, cu fața strălucitoare în jos. Poziționați foaia la aproximativ 1 inch de partea covorașului cel mai apropiat de dvs. Udați-vă mâinile în apă rece și luați o mână de orez sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sushi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Nori
2
Așezați orezul în centrul nori și folosiți degetele pentru a răspândi orezul uniform peste el. Apoi așezați salata de pui curry orizontal peste rulou. Folosiți covorașul pentru a înfășura sushi-ul, ciupind și strângând covorașul pentru a-l modela într-o formă rotundă de trabuc. Feliați în rulouri groase de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Întoarceți rulourile pe părțile laterale, astfel încât orezul să fie orientat în sus și serviți cu ghimbirul murat, wasabi și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Murat
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativ
Wasabi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Nori
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă puiul și se sotează până se gătește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa și usturoiul și sotati timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați lapte de nucă de cocos și aduceți la foc mic. Între timp, tocați puiul fin și întoarceți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Adăugați stafidele, coriandrul, pudra de curry, sarea, piperul și nucile de pin. Se fierbe timp de aproximativ 10 până la 15 minute sau până când amestecul este gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Se ia de pe foc și se răcește complet înainte de utilizare.
10
Puneți apa și sarea într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți-o cu un capac bine fixat. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
11
Adăugați orez, reveniți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și fierbeți. Odată ce apa s-a evaporat din orez, scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă oțetul de orez și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper