Ruloul de dovleac III necesită aproximativ 1 oră și 35 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 23 de porții cu 266 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahărul cofetarilor, făina cu creștere automată, crema de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 10x15 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Combinați făina cu auto-creștere, zahărul alb, zahărul brun, nucșoara, scorțișoara și condimentul de plăcintă cu dovleac. Se amestecă dovleacul, apoi se bat ouăle, pe rând, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pumpkin Pie Spice
Făină în Creștere De Sine
Zahăr Brun
Zahăr Granulat
Scorțișoară
Dovleac
Nucșoară
Ouă
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Întoarceți imediat tortul pe un prosop de bumbac umed. Pornind de la o parte lungă, rola tort cu prosop jeleu-rola de moda. Se răcește ruloul de tort, cu cusătura în jos, pe grătar până se răcește complet, aproximativ 1 oră. Derulați ușor pentru a umple.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
5
Pentru a face umplutura de cremă de brânză: cremă împreună untul și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase. Bateți zahărul cofetarilor, amestecând până se omogenizează.