Rulou de dovleac II

Rulou de dovleac II
Pumpkin Roll II este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 19. O porție conține 169 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă de la Allrecipes necesită nuci, cremă de brânză, făină și extract de vanillan. 1834 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac, și Rulou De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 15x10x1 inch și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți și făinați hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, bateți ouăle la înălțime timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb și dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
DovleacDovleac
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați făină, scorțișoară și bicarbonat de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați nucile uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
6
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Întoarceți-vă imediat pe un prosop de in, praf cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați hârtia și rotiți tortul în prosop, începând cu capătul scurt. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se amestecă zahăr cofetari, vanilie, unt sau margarina, și cremă de brânză împreună pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
VanilieVanilie
2
Desfaceți cu grijă tortul.
3
Întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până la servire. Praf cu zahăr suplimentar de cofetari, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Rulouri de dovleac în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții19
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista