Rulou De Ciocolată
Rola de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați cacao, frișcă, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Ciocolată Roll-Out Cookie-Uri, Rulou De Ciocolată Mai Ușor Decât Aerul, și Tort De Ciocolată Roll pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15 x 10 inci; linie cu hârtie de ceară. Ungeți hârtia de ceară și praful cu cacao. Puneți deoparte tigaia pregătită.
Bateți gălbenușurile de ou la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană zahăr granulat, bătând până când este gros și palid. Se amestecă treptat 1/2 cană de cacao, 1 1/2 lingurițe de vanilie și un vârf de sare, bătând până se amestecă bine.
Bateți albușurile de ou până se formează vârfuri moi; adăugați treptat restul de 1/2 cană de zahăr granulat, bătând până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor în amestecul de cacao.
Întindeți aluatul uniform în jeleul pregătittigaie cu role.
Coaceți la 375 timp de 12 până la 15 minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Cerneti 2 linguri de cacao intr - un dreptunghi de 15 x 10 inci pe un prosop de stofa.
Scoateți tortul din cuptor, rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul și întoarceți tortul pe prosopul pregătit.
Îndepărtați hârtia de ceară de pe tort; tăiați marginile tortului și aruncați-le. Începând de la un capăt scurt, înfășurați tortul și prosopul împreună; așezați, coaseți cu fața în jos, pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Bateți frișca la viteză mică cu mixerul electric până se spumează; adăugați 1/2 cană zahăr pudră, rămânând 1/4 cană cacao și rămânând 1 linguriță vanilie. Bateți cu viteză mare până se formează vârfuri moi.
Desfaceți tortul și împrăștiați uniform cu amestec de frișcă, lăsând o margine de 1 inch în jurul marginilor. Reroll tort fără prosop, și locul, partea cusătură în jos, pe platou de servire; garnitura, dacă se dorește.