Ruladă de pui cu brânză cu ierburi și Prosciutto

Rulada de pui cu brânză cu ierburi și Prosciutto ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, apă, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă de pui umplută cu Prosciutto și brânză, Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi de trufe albe, și Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați ambele părți de pui cu 1/2 linguriță sare și piper.
Combinați brânza și prosciutto într-un castron mic.
Întindeți 1 1/2 linguriță amestec de brânză peste fiecare jumătate de sân.
Așezați 4 frunze de spanac pe fiecare jumătate de sân; aplatizați cu mâna.
Roll up de pui, jeleu-rola de moda, începând cu capăt îngust. Asigurați-vă la intervale de 1 inch cu sfoară. Pune deoparte.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Așezați pastele într-un castron mare.
Se presară pătrunjel și 1/4 linguriță sare.
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și păstrați cald.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Puneți puiul în tigaie și gătiți timp de 6 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Adăugați vin și apă. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 6 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați să stea 2 minute.
Îndepărtați sfoara și tăiați fiecare ruladă transversal în 5 bucăți egale.
Așezați aproximativ 1 cană din amestecul de paste pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 5 bucăți ruladă.