Rulada de pui cu brânză cu ierburi și Prosciutto ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 545 calorii. Pentru $2.75 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper, apă, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ruladă de pui umplută cu Prosciutto și brânză, Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi de trufe albe, și Ruladă de pui umplută cu brânză de capră și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/4 inch folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
Tigaie
2
Presărați ambele părți de pui cu 1/2 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
3
Combinați brânza și prosciutto într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Întindeți 1 1/2 linguriță amestec de brânză peste fiecare jumătate de sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Așezați 4 frunze de spanac pe fiecare jumătate de sân; aplatizați cu mâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
6
Roll up de pui, jeleu-rola de moda, începând cu capăt îngust. Asigurați-vă la intervale de 1 inch cu sfoară. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
7
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Sare
8
Se scurge bine.
9
Așezați pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Se presară pătrunjel și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Sare
11
Stropiți cu 2 lingurițe de ulei; aruncați ușor pentru a acoperi. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Puneți puiul în tigaie și gătiți timp de 6 minute, rumenindu-se pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați vin și apă. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și gătiți timp de 6 minute sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Apă
Vin
15
Scoateți puiul din tigaie și lăsați să stea 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Îndepărtați sfoara și tăiați fiecare ruladă transversal în 5 bucăți egale.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
17
Așezați aproximativ 1 cană din amestecul de paste pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 5 bucăți ruladă.