Ruladă de bezea cu migdale și lămâie
Rulada de bezea cu migdale și lămâie este o fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr glazură, oțet de vin, smântână dublă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 68 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Ruladă de bezea cu afine, Ruladă de bezea cu căpșuni cu mascarpone, și Ruladă de bezea cu cremă de anason sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz 5 și tapetați o tablă Elvețiană (aproximativ 23 x 30cm) cu pergament de copt.
Bateti albusurile intr-un bol curat pana se intaresc. Adăugați încet zahărul, încă șoptind, până când este rigid și lucios.
Îndoiți extractul de migdale, oțetul și migdalele măcinate până se încorporează ușor.
Se toarnă în staniu rola elvețian și neted peste, atingând staniu pentru a elimina orice bule de aer mari.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când blatul este auriu și se simte ferm și setat.
Scoateți din cuptor, acoperiți cu pergament de copt și un prosop umed. Se lasă să se răcească.
Pentru a servi, bateți smântâna până se îngroașă. Puneți o treime într-o pungă și puneți-o deoparte. Răsturnați rulada pe o foaie mare de pergament de copt presărată cu zahăr glazură. Îndepărtați cu grijă hârtia de căptușeală și întindeți-o peste cașul de lămâie, apoi întindeți-o peste restul de cremă.
Rulați cu atenție, folosind hârtia pentru a vă ajuta. Puneți crema rămasă deasupra ruladei și decorați cu migdale fulgi și jumătăți de căpșuni.