Rulade de muschiulet Rabe cu carnati si Broccoli de la Hatfield 4

Rulade de muschiulet Rabe cu carnati si Broccoli de la Hatfield 4
Cârnați și Broccoli rabe muschiulet Rulade de la Hatfield circulara ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 869 calorii, 85g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bulion de pui, rozmarin, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Medalioane de muschi de porc cu broccoli cu vezicule Rabe, Broccoli Rabe Și Cârnați, și Penne cu cârnați și Broccoli Rabe.

Instrucțiuni

1
Filet: luați filet și feliați pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, de stabilire filet plat.
2
Așezați filet între 2 foi de folie de plastic; Lira la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o tigaie sotată la foc mediu, sfărâmați și rumeniți cârnații italieni dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce Italiană CârnațiDulce Italiană Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
În apă clocotită cu sare, gătiți broccoli rabe timp de 6 minute, apoi blanch în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit. După ce broccoli rabe este rece, tăiați în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Combinați brânza ricotta, broccoli rabe și cârnați în bolul de amestecare pentru umplutura de filet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Întindeți amestecul de cârnați pe filet și rulați, începând cu partea lungă; asigurați carnea de porc la intervale de 1 inch cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Condimentează cu sare, piper și amestec de plante italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Într-un cuptor preîncălzit de 375 de grade, coaceți timp de 20-25 de minute (căutând o temperatură internă de 155 de grade).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Risotto: la foc mic, topiți încet untul și adăugați șalotele tocate și gătiți până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
10
Adăugați orezul Arborio, asigurați-vă că amestecați constant pentru a preveni lipirea de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arborrio RiceArborrio Rice
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Lăsați orezul să devină glazurat și gătiți fără lichid timp de 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Apoi adăugați vinul alb și deglazați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
13
Fierbeți bulionul de pui și adăugați o parte din acesta în orez la foc mediu. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
14
Adăugați stocul puțin câte puțin și nu adăugați niciodată următoarea oală până când cea anterioară s-a evaporat. Este de o importanță vitală să nu grăbiți acest proces, ci să continuați să adăugați tot lichidul până când orezul este plin și fraged.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
15
Condimentează acest amestec cu sare și piper alb. În acest moment adăugați amestecul de plante italiene și, dacă doriți să obțineți un risotto cremos frumos, Puteți adăuga parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
16
Pentru a servi, feliați filetul gătit în medalioane și șindrilă în jurul risotto.
17
Se ornează cu parmezan ras și o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista