Rula de carne în stil italian

Rula de carne în stil italian
Rula de carne în stil italian necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD per porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne în stil italian , Pâine de carne în stil italian și Carne și cartofi în stil italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie până se formează firimituri fine; transfera intr-un bol. În același blender, combinați oul, apa, ceapa, țelina, condimentele italiene, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă pesmetul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe un 16-in. x 12 inchi. bucată de hârtie cerată, modelați amestecul de carne într-un format de 11 inchi. x 8 inchi. dreptunghi. Acoperiți cu carne de vită uscată și brânză până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; ciupiți pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista