Rula de carne în stil italian

Rula de carne în stil italian
Rula de carne în stil italian necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 263 de calorii . Această rețetă servește 8 și costă 1,75 USD per porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine, carne de vită tocată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 43% . Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne în stil italian , Pâine de carne în stil italian și Carne și cartofi în stil italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați pâinea într-un blender sau robot de bucătărie până se formează firimituri fine; transfera intr-un bol. În același blender, combinați oul, apa, ceapa, țelina, condimentele italiene, sare și piper; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza. Se amestecă pesmetul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Pe un 16-in. x 12 inchi. bucată de hârtie cerată, modelați amestecul de carne într-un format de 11 inchi. x 8 inchi. dreptunghi. Acoperiți cu carne de vită uscată și brânză până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită UscatăCarne De Vită Uscată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură scurtă; ciupiți pentru a sigila marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
4
Puneți cu cusătura în jos într-un 11 inchi uns. x 7 inchi. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți, descoperit, la 350° pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista