Rudy ' s Molcajete Mixto
Rudy ' s Molcajete Mixto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 429 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de salsa verde herdez nr, creveți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Cubano Mixto, Amarillo Ceviche Mixto, și Absolut Rudy Red pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mănuși de cuptor, încălziți molcajete peste grătar sau aragaz.*
Grill carne asada timp de cinci minute.
Adăugați și grătar de pui, nopales pe o parte timp de cinci minute, întoarceți-vă. De asemenea, adăugați jalapenos întorcându-se la fiecare două minute pentru a se înmuia.
Presărați sare și piper peste carne.
Adăugați și grătiți chorizo și creveți.
Adăugați ceapa verde și rotiți pentru a găti pe toate părțile, aproximativ două minute.
În timp ce carnea gătește, feliați roșiile, avocado și brânza în pene de 1/2 inch.
Folosind mănuși de cuptor, turnați jumătate din salsa în molcajete încălzit.
Scoateți carnea și feliați-o în fâșii lungi și subțiri.
Așezați carnea de vită, puiul, creveții, nopalele și brânza în jurul marginii interioare a bolului.
Adăugați chorizo în centrul bolului.
Adăugați roșiile, ceapa verde, avocado și jalapenos în jurul chorizo.
Se toarnă salsa rămasă peste ingrediente.
Așezați coriandrul peste nopale.
Așezați limele deasupra, pentru a fi stoarse când sunt servite.
Folosiți tortilla mici pentru a servi.