Rucola și Radicchio cu Feta și curmale

Rucola și Radicchio cu Feta și curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ruculan și Radicchio cu Fetan și curmale. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 186 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, curmale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată Radicchio și rucola cu curmale, alune și Feta, Salată Radicchio cu citrice, curmale, migdale și parmezan, și Salată de rucola cu curmale și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul într-un castron până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Înjumătățiți curmalele pe lungime și tăiați subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
3
Aruncați împreună rucola, radicchio, feta și curmale într-un castron mare, apoi aruncați cu suficientă vinetă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
RucolaRucola
DateDate
Brânză FetaBrânză Feta
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista