Rubarbă - tort de gustare cu smântână cu Streusel de nucă
Nevoie de o desert vegetarian? Tort de gustare cu smântână de rubarbă cu Streusel de nucă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 354 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână nuci, zahăr brun, rubarbă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 26%. Încercați Rubarbă - tort de gustare cu smântână cu Streusel de nucă, Tarta Streusel De Rubarbă Cu Zahăr Brun-Înghețată De Smântână, și Tort de cafea cu smântână cu Streusel de nuc de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti tortul, combinați rubarba și 2 linguri de făină într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați zahărul brun și 5 linguri de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați smântână, coajă și vanilie; bate până se combină bine.
Lingurați ușor 1 1/2 căni de făină universală și făină integrală de grâu în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făinurile, bicarbonatul de sodiu, 1 linguriță de scorțișoară și sarea, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt, bătând la viteză mică doar până se combină. Îndoiți amestecul de rubarbă.
Întindeți aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Pentru a pregăti streusel, combinați zahărul turbinado și 1/2 linguriță de scorțișoară într-un castron mic.
Tăiați în 2 linguri de unt cu un blender de patiserie sau 2 furculițe până când amestecul este sfărâmicios; amestecați nucile.
Presărați streusel uniform peste aluat.
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.