Rubarbă Prost

Rubarbă Prost
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Nebunul de rubarbă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 270 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, zahăr granulat, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Rubarbă Prost, Rubarbă Prost, și Rubarbă Prost.

Instrucțiuni

1
Pentru a face prostul, puneți rubarba, mierea, coaja și sucul de portocale, ghimbirul confiat, fasolea de vanilie și sarea într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pentru a se combina, apoi se acoperă și se gătește, amestecând la fiecare câteva minute, timp de 10 minute, până când amestecul a fiert și rubarba s-a înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
RubarbăRubarbă
MiereMiere
SucSuc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească, apoi se scoate fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
3
Transferați compotul într-un castron și dați-l la frigider, neacoperit, timp de cel puțin 30 de minute, până când este foarte rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți smântâna și zahărul până se formează vârfuri moi, fie manual, fie folosind un mixer electric la viteză medie. Puneți deoparte 1/3 cană de compot pentru a garnisi desertul, apoi pliați compotul rămas în frisca. Puneți prostul în șase pahare sau vase de 1/2 cană și răciți timp de 1 oră înainte de a servi acoperit cu compotul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CompotCompot
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
5
Depozitare: acest prost este cel mai bine servit în ziua în care este făcut, dar orice resturi pot fi acoperite cu folie de plastic și păstrate la frigider până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Dacă doriți să garnisiți desertul cu fâșii de rubarbă confiate, faceți-le mai întâi: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F. tapetați o foaie de copt cu un covor de Silpat sau hârtie pergament ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Tăiați rubarba în lungimi de 6 inci, apoi tăiați fiecare bucată în benzi de 1/4 inch până la 1/8 inch grosime cu un cojitor bun, o mandolină sau un cuțit bine poziționat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
PeelerPeeler
CuțitCuțit
8
Combinați zahărul și apa într-o cratiță la foc mare și dați la fiert. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul, apoi scoateti-l de pe foc. Scufundați panglicile de rubarbă în sirop, apoi așezați-le pe foaia de copt pregătită, așezându-le plat și asigurându-vă că nu se ating.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Coaceți aproximativ 45 de minute, până se usucă. În timp ce sunt încă calde, răsuciți benzile în forme, înfășurându-le în jurul degetului sau a mânerului unei linguri de lemn curate. Utilizați imediat sau depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
10
Retipărit cu permisiunea deserturilor rustice din fructe: se sfărâmă, catarame, cizmari, Pandowdies și multe altele de Cory Schreiber și Julie Richardson, copyright pentru anul 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
11
Fotografie 2009 de Sara Remington. Publicat de Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista