Rubarbă Jeleu-Rola Tort
Rubarbă jeleu-rola tort este un fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 271 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, sarea, extractul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Unt de arahide glazurat și gogoși de jeleu...cu jeleu de chia de căpșuni-rubarbă, Rulou elvețian de tort de ciocolată albă cu frișcă de rubarbă, și Jeleu De Rubarbă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați rubarba, 2 căni de zahăr, scorțișoară, ienibahar și cuișoare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti, neacoperit, la foc mediu pana se ingroasa, amestecand ocazional. Se răcește complet.
Aliniați un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată. Ungeți hârtia; pune deoparte. Într-un castron mare, bateți ouăle timp de 3 minute. Adăugați treptat zahărul rămas; bateți timp de 2 minute sau până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Se amestecă extractul.
Combinați ingredientele uscate; pliați în amestec de ouă.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Se coace la 375 la 15-17 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Desfaceți tortul; întindeți umplutura uniform pe tort până la 1/2 in. de margini.
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire. Acoperiți și dați la frigider timp de 1 oră. Praf cu zahăr de cofetari chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.