Rubarbă condimentată înăbușită și țelină
Rubarba condimentată înăbușită și țelina este o fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr granulat, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet de porc cu crustă de ierburi cu rubarbă condimentată înăbușită și țelină, Salată de țelină rasă cu vinetă de rubarbă, și Rădăcină De Țelină Fiartă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
½ Ceapă roșie, tăiată în ¼ -inch grosime rounds¼ cupa de aur raisins1 lingurita proaspat ras gingerzest de portocala 1, în lung și subțire strips½-ceașcă de pui broth¼-cana de vin alb vinegar2 linguri butter¼-cupa pline de lumină-maro sugar¼-cupa granulat sugar12 6-inch lungimi de rhubarb12 6-inch lungimi de telina
Combinați ceapa, stafidele, ghimbirul, coaja, bulionul de pui, oțetul, untul și zaharurile într-o cratiță; se aduce la foc mic la foc mediu.
Adăugați rubarba și țelina; acoperi; reduceți căldura. Se fierbe ușor până când rubarba este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 5 minute.
Scoateți rubarba din lichid și lăsați-o deoparte. Continuați să fierbeți lichidul până când s-a îngroșat și s-a redus și țelina este fragedă, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați într-un castron și readuceți rubarba gătită în amestec.
Se lasă să se răcească și se răcește până este nevoie. Legumele fierte pot fi făcute înainte și vor dura câteva zile refrigerate într-un recipient etanș.